Dvojnásobné ocenenie Bibby Financial Services

Spoločnosť Bibby Financial Services (BFS) získala na BCR Receivables Finance International Awards 2020 dve ocenenia - Poskytovateľ financovania malých a stredných podnikov a Nezávislý poskytovateľ faktoringu za rok 2019.

Richard Carter, generálny riaditeľ BFS pre Európu a Áziu povedal: ,,Našim poslaním je pomáhať malým a stredným podnikom prosperovať prostredníctvom financovania ušitého na mieru. Vyznamenanie v týchto dvoch kategóriách je fantastickým úspechom a svedčí o našej snahe podporovať malé a stredné podniky. Chcel by som poďakovať našim tímom z celého sveta za ich tvrdú prácu a nasadenie.“

BCR Publishing je popredným poskytovateľom správ o trhu, udalostiach a školeniach pre odvetvie globálneho financovania pohľadávok. Medzinárodné ocenenia sú určené všetkým podnikom ponúkajúcim financovanie pohľadávok, vrátane bánk, nebankových spoločností, technologických spoločností, fintechov, poradenských spoločností a právnych poradcov.

Richard Carter dodal: „V BFS sme hrdí na naše vzťahy s klientmi. Byť ocenený ako popredný poskytovateľ financovania malých a stredných podnikov ukazuje, že náš prístup funguje, a to sa odráža v našej vynikajúcej úrovni spokojnosti klientov. Navzdory výzvam, na ktoré upozorňujú zmeny v hospodárskej a politickej situácii, sme i naďalej odhodlaní podporovať malé a stredné podniky s individuálnym prístupom, ktorý potrebujú. S našou schopnosťou globálneho financovania presahujúcou 1 miliardu GBP máme priestor pre rozšírenie našej podpory pre mnoho ďalších spoločností a pomáhať im prosperovať.

BFS podporuje viac než 12 000 firiem na celom svete. Poskytuje pracovný kapitál, peňažné toky a zmenárenské služby, pomáha malým a stredným podnikom rásť a prosperovať na medzinárodných i domácich trhoch.

 

13 marca 2020


callback

Zavolajte nám 02 32 780 056

alebo